Gratis adverteren in Mijn Weekmarkt app

Onze samenleving is aan het digitaliseren.
Ondanks onze overtuiging dat persoonlijk contact de basis moet zijn van socialisering is de smartphone als primair communicatiemiddel niet meer weg te denken uit het straatbeeld.
Wij bieden u de mogelijkheid om eenvoudig en snel op markten een gratis profiel aan te maken met afbeelding, tekst en eventuele link naar uw website of webshop.
Dit profiel is ongelimiteerd aan te passen.
Ook is het mogelijk product- of nieuwsadvertenties te plaatsen op een marktdag. Dit tegen zeer geringe kosten v.a. € 2,50.

Als consument download je de gratis app en kies je jouw favoriete markten. Inloggen of registreren is niet nodig.
Tijdens de marktdag ontvang je om 8.00uur een pushbericht van jouw favoriete markt(en) met informatie, profielen van de ondernemers en advertenties.
Kijkende naar andere reclame mogelijkheden als een lokale & regionale krant, internet of andere media dan kunnen wij met deze app 100% bereik garanderen gratis of tegen zeer lage kosten.

Wilt u als marktorganisatie een nieuwsbericht of advertentie plaatsen op de marktdag?
Dat is mogelijk tegen een laag tarief en wordt aan de bovenzijde van het pushbericht geplaatst.

De app is meertalig opgebouwd voor toeristen en anderstaligen, heeft een directe routeplanner naar de geselecteerde markt en wordt ondersteund door promoties en leuke win-acties.
Alle ondernemers kunnen d.m.v. het ophangen van een QR-code (download op onze Weekmarkt website) de app direct laten downloaden door de consument.

Download de app gratis in de Playstore of Appstore. (Mijn Weekmarkt)