Volledige Juridische back-up voor iedereen

Met trots kunnen wij melden dat Bleijerveld Juridisch advies vanaf februari 2021 onze partner is op Juridisch gebied.
Als toonaangevende specialisten op het gebied van Ondernemers-, Arbeids- & Bestuursrecht heeft Bleijerveld Juridisch advies optimale kennis en ervaring in huis.
Alle ondernemers en markten kunnen gratis gebruik maken van onze helpdesk. Is er meer ondersteuning gewenst of een procedure nodig dan betaalt u niet het reguliere uurtarief van € 125,- maar slechts € 79,-
Voor meer informatie kunt u terecht op https://bleijerveldjuridischadvies.nl/

Koop al uw juridische diensten af bij Bleijerveld Juridisch advies!
Bij voldoende deelname bieden wij een zeer aantrekkelijke collectieve korting aan voor ambulante ondernemers. Voor slechts € 24,95 per maand kunt u alle juridische diensten afkopen die wij u kunnen bieden. Wat voor een juridische hulp u dan ook nodig heeft, voor dat vaste maandelijkse bedrag bent u volledig gedekt.

Te mooi om waar te zijn? Dat klinkt misschien zo.

Wat valt er onder het juridisch abonnement voor €24,95?
Alle juridische diensten die wij u kunnen bieden. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij een conflict met onder andere de gemeente, franchisegever, een leverancier, klant of het personeel. Ook kunnen we voor u procederen of u bijstaan tijdens een rechtszaak.
In tegenstelling tot de juridische dienstverlening bij andere brancheorganisaties dekt u dus met dit abonnement de kosten voor alle juridische diensten. Het gaat hierbij niet alleen om privaatrechtelijke en/of bestuursrechtelijke kwesties die samenhangen met een markt- en/of standplaatsvergunning.
Normaal gesproken moet u voor al deze diensten een rechtsbijstandverzekering (zo’n €60,- per maand) en juridisch abonnement (tenminste €85,- per maand) afsluiten.
Een besparing van zo’n € 120,- per maand.

Voor meer informatie over onze Juridische ondersteuning kunt u een mail sturen via onze https://www.coah.nl/contact/