Organisatie

Organisatie

We schrijven Oktober 2019.
Na maanden van voorbereiding introduceren wij de Weekmarkt app waarbij ondernemers een communicatiemiddel hebben om direct te adverteren op de telefoon van klanten.
Gedurende de opvolgende maanden worden dagelijks markten en ondernemers bezocht om uitleg te geven over deze nieuwe manier van reclame maken, en niet zonder succes.

In deze periode van 7 maanden krijgen wij veelvuldig de vraag of wij een breder pakket aan ondersteuning en promotie kunnen aanbieden die past in deze tijd en aansluit op de wensen van zowel ondernemers als marktbezoekers.
Met de introductie van COAH hebben wij een organisatie in het leven geroepen die de wensen van beide groeperingen invult.

COAH b.v. is een “platte” en compacte organisatie waarin communicatielijnen zeer kort zijn en ook ondernemers stemrecht hebben bij monde van een afvaardiging.
De samenwerking tussen ons compacte team i.c.m. externe specialisten zorgt ervoor dat onze overhead kosten tot een minimum beperkt worden en op alle gebieden optimale ondersteuning gegarandeerd is.

COAH team:
– Manager marketing en communicatie
– Medewerkster administratie
– Social Media expert
– Algemeen medewerker helpdesk

Medezeggenschapsraad & adviseurs:
– Peter Vermeij
– Theo de Jongh
– Bob den Hollander
– John Klabbers
– Wim van Bemmel
– Hanny van Schaik

Onze externe specialisten:
– Jurist
– Accountant
– Web developer
– App developer
– Expert assurantiën
– Marktmanagement adviseur

Per kwartaal worden de voortgang en nieuwe initiatieven besproken in een kwartaalmeeting waaraan ook de afvaardiging van ondernemers (commissie) deelneemt en stemrecht heeft.
Heeft u als ondernemer interesse om plaats te nemen in deze adviescommissie met stemrecht, stuur ons dan een mail via de pagina Contact